Studium Generale 23 maart met Dimitri Tokmetzis

 Studium Generale organiseert op 23 maart een lezing van Dimitri Tokmetzis: ‘Waarom je online geen geheimen kunt bewaren’. Tokmetzis was eerder al te gast bij het rondetafelgesprek tijdens de opening van HACKING HABITAT (via onderstaande player te beluisteren).

Een groot deel van ons leven brengen we online door en delen we daar met anderen. Bankgegevens, foto’s, e-mails: het is gevoelige informatie waarover je zelf graag controle houdt. Maar hackers en digitale fraudeurs gebruiken steeds geavanceerdere technieken om je computer binnen te komen, je gegevens te achterhalen of je op te lichten. Journalist Dimitri Tokmetzis leerde zelf hacken om beter te begrijpen hoe je je kan beschermen. Als we onze geheimen niet online kunnen bewaren, waar dan wel? En kunnen de activiteiten van hackers en criminelen eigenlijk zelf nog wel geheim blijven?

Deze lezing vindt plaats in het kader van de serie Machtige geheimen van Studium Generale.  De lezing vindt plaats van 20:00 tot 21:30 in het Academiegebouw (Domplein 29). Toegang is gratis.