Sharing Habitat

A Sharing Habitat

Merlijn Twaalfhoven

 A Sharing Habitat
Unieke samenwerking tussen Merlijn Twaalfhoven & HACKING HABITAT

Merlijn Twaalfhoven & Hacking Habitat nodigen jou uit je ideaal de ruimte te geven & het spanningsveld tussen kunst, idealisme en ondernemerschap te doorbreken.

SHARING HABITAT is een uniek samenwerkingsproject tussen Sharing Academy en Hacking Habitat. SHARING HABITAT geeft kunstprofessionals de kracht en begeleiding waarmee ze zelf een succesvol en idealistisch samenwerkingsproject kunnen realiseren. De musicus staat centraal. Hij of zij bepaalt welke droom hij/zij wil realiseren voor de samenleving. Het proces tussen droom en een geslaagd project is verdeeld in 10 stappen. Bij elke stap zal de musicus hulp nodig hebben van experts, achterban of ervaringsdeskundigen. Het is dus in feite een coaching traject waarbij de musicus aan de hand van duidelijke opdrachten hulp vraagt aan experts in of juist buiten zijn of haar eigen omgeving.

Merlijn Twaalfhoven vertelt over ‘A Sharing Habitat, een nieuw traject dat in samenwerking met Hacking Habitat plaats zal vinden. 12 Ambitieuze kunstprofessionals delen  hun uitdagingen met elkaar en een groot netwerk. In de door hem ontwikkelde methode worden artistieke en persoonlijke idealen samen gebracht in een concreet, haalbaar project. Zo kan een nieuwe ruimte vol mogelijkheden ontstaan en kunnen we een positieve verandering in de samenleving teweeg brengen.

Van ambitieuze droom, naar concrete plannen. Van januari tot september, in 10 stappen, gebaseerd op een methode van componist Merlijn Twaalfhoven.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Kom naar onze landelijke kick-off bijeenkomsten! Met inspirerende sprekers, ervaringen van oud-deelnemers, en natuurlijk alle informatie van onze trainers.