SITC_beeldmerk_liggend

Culturele Zondag SCIENCE IN THE CITY

Lezingen en Walk & Talkshow

Tijdens Culturele Zondag ‘Science in the City’ op 3 april kun je bij HACKING HABITAT dubbellezingen bijwonen van  hoogleraren en kunstenaars die deel uitmaken van de tentoonstelling.

De Universiteit Utrecht bestaat 380 jaar en trakteert de inwoners en bezoekers van Utrecht op … kennis! Voor één dag treedt de Universiteit buiten haar eigen muren, en verandert de binnenstad in één grote collegebank met een uitgebreid programma van tal van mini-colleges, practica en presentaties over de meest uiteenlopende onderzoeksgebieden, en op een diversiteit aan locaties. Van musea, podia en hotellobby’s tot pleinen, winkels en studentenhuizen. Leer de Universiteit kennen, test je kennis en vaardigheden en doe mee met de grote wetenschapsquiz. Of stel zelf je ‘studie-voor-één-dag’ samen en sluit af met de centrale buluitreiking in het Academiegebouw.

Deze middag wordt ook de derde Walk & Talkshow voor RTV Utrecht opgenomen.

Het programma:
13:00 tot 13:30 – Dubbelcollege 1: Walking the Dog. Met Paul Segers en Maarten Goos.

14:00 tot 14:30 – Dubbelcollege 2: Progress vs. Regress. Met Melanie Bonajo en Imar de Vries.

15:00 tot 15:30 – Dubbelcollege 3: Deus ex Machina. Met o.a. Frank Koolen.

Let op: ingang is via de expeditieruimte van de gevangenis Wolvenplein. De lezingen zijn gratis, maar exclusief toegang tot de tentoonstelling. Kijk hier voor het volledige programma.