Intuïtieve Mensbenadering

Workshops 22 & 23 april

 Best mens,

We leven in een tijd die meer en meer bepaald wordt door protocollen, scripts en systemen. Machines lijken steeds meer op mensen, maar waarom gaan wij ons steeds meer als machines gedragen? Wat is er nodig om in deze tijd een ander mens te ontmoeten, om contact te maken en het verlangen naar verbinding niet in de weg te laten staan door onze angst voor de ander.

Van 26 februari t/m 5 juni doet Circus Engelbregt mee aan HACKING HABITAT. Deze tentoonstelling, in een voormalige gevangenis in Utrecht, laat ons de controle terugnemen op de instituten, systemen en technologie waarvan onze maatschappij doordrongen is. Met Intuïtieve Mensbenadering biedt Circus Engelbregt jou inzichtelijke stappen die je in kunt zetten in lastige situaties met een ander mens. De installatie biedt je de gelegenheid om buiten je vaste patronen te treden.
Daarnaast huist in een verder voor het publiek afgesloten etage van de gevangenis het Laboratorium van de Mens, een unieke plek waar je tijdens workshops of masterclasses in contact kan komen met de mens.

De workshop vindt plaats van 14:00 tot 16:00. Tickets voor de workshop zijn te koop via de webshop en kosten €20 inclusief entree tot de tentoonstelling.

Klik hier voor meer informatie over de workshops.

www.benadering.nl